Biedronka láka na platy až do 3 000 eur. Pre Slovákov má množstvo ponúk práce

Redakcia | rubrika: Článok | 17. 10. 2024
Biedronka čoskoro otvorí na Slovensku svoje prvé predajne a hľadá do nich personál. Zástupcovia na predajni môžu zarábať od 1 475 eur mesačne, no na vyšších pozíciách ponúka až 3 000 eur na mesiac.
Biedronka láka na platy až do 3 000 eur. Pre Slovákov má množstvo ponúk práce

Zdroj: Archív Canva

Poľský maloobchodný reťazec Biedronka, známy predovšetkým svojimi nízkymi cenami a širokým sortimentom potravín, pokračuje v expanzii na Slovensku. Ako sme informovali ešte v lete, spoločnosť oslávila rok svojej prítomnosti na slovenskom trhu a pri tejto príležitosti oznámila otvorenie nových pobočiek.

Biedronka tento rok plánuje rozšíriť svoju sieť predajní v mestách Levice, Nové Zámky, Považská Bystrica, Senica a Zvolen, čo potvrdila pracovníčka HR oddelenia Zuzana Baloghová prostredníctvom sociálnych sietí. Tým však expanzia nekončí, pretože reťazec odhalil aj nové lokality, kde plánuje otvárať svoje predajne. Nové pobočky sa budú nachádzať v menších obciach Miloslavov a Dunajská Lužná, ktoré sú súčasťou seneckého okresu a kde žije iba pár tisíc obyvateľov. Biedronka sa teda sústredí skôr na menšie mestá na Slovensku.

Čistá mzdaHrubá mzda

Mzdová kalkulačka 2024

+
+

Ďalšie kalkulačky

Práca v Biedronke: Toto sú aktuálne pozície a ponúkané platy

Okrem rozširovania predajní ponúka Biedronka aj nové pracovné príležitosti pre Slovákov. Záujemcov o zamestnanie láka na pozície, ktoré sú platovo veľmi atraktívne. Základná mzda pre pozíciu zástupcu na predajni začína na 1 475 eurách mesačne, pričom skúsenosti uchádzača môžu ovplyvniť finálnu sumu. K tejto základnej mzde je navyše možné získať bonus vo výške 200 eur.

Podľa portálu Profesia.sk sú aktuálne otvorené tieto pozície:

  • Zástupca na predajni v Dunajskej Lužnej, Miloslavove, Zvolene, Banskej Bystrici a ďalších lokalitách s plným úväzkom a platom od 1 475 eur mesačne.
  • HR koordinátor pre operatívu v Bratislave: Tento post je odmeňovaný mzdu až 3 000 eur mesačne a prináša so sebou zodpovednosť za poradenstvo v oblasti riadenia ľudských zdrojov, spoluprácu s manažérmi, vedenie hodnotiacich procesov a dohľad nad pracovno-právnymi záležitosťami. Na túto pozíciu sa hľadá osoba s minimálne trojročnou praxou a vhodnými skúsenosťami.
  • Biedronka ponúka aj pozíciu operačného koordinátora, ktorá je ocenená mzdou 1 800 eur mesačne. Hlavné povinnosti zahŕňajú vyhotovovanie obchodných správ, distribúciu špeciálnych reportov a ďalšie administratívne úlohy. Aj na túto pozíciu sa očakáva minimálne dvojročná prax a výborné komunikačné zručnosti.

 

Test osobnosti

Na akú profesiu sa hodíte?

  • Priradíme vás k jednému z 16 osobnostných typov
  • Detailne popíšeme váš typ osobnosti
  • Vybereme povolania, pre ktoré sa hodíte

Nezbedná Biedronka

Reťazec ešte v júni hľadal manažérov, ktorí by zastrešili príchod reťazca na slovenský trh. Všimli sme si vtedy, že Biedronka síce ponúka zaujímavé benefity, ale v inzeráte neuvádza ponúkanú mzdu. Namiesto toho firma chcela, aby si kandidáti svoj vysnívaný plat navrhli. Môžeme sa iba domnievať, ako to nakoniec dopadlo, no formulár je stále dostupný, takže je možné, že voľné pozície sa ešte neminuli.

V každom prípade je to zvláštny spôsob, ktorý elegantne obchádza legislatívu. Ako sme už upozornili v staršom článku, Biedronka je v tomto smere kreatívna značka, ktorá využíva pravidlá vo svoj prospech, no občas prekročí hranice. V „rodnom“ Poľsku má na rováši miliónové pokuty za nekalé praktiky.

Redakcia

Autor článku Redakcia

Internetový denník Peniaze.sk momentálne patrí medzi najnavštevovanejšie ekonomické weby. Svojim užívateľom ponúka články z rôznych oblastí osobných financií, praktické rady, komentáre, užitočné kalkulačky, politické témy,... Ďalšie články autora.

Porovnajte si ponuky, vyberte tú najvýhodnejšiu a ušetrite.

Ušetrite na hypotéke a životnom poistení alebo s nami sporte a zarobte viac. Nechajte si od nás porovnať ponuky a vyberte si tú najvhodnejšiu pre vás.

Páčil sa vám článok?

0
ÁnoNie
Vstúpiť do diskusie
V diskusii je celkom 0 komentárov

Toto ste už čítali?

Neviete sa zamestnať? Štát pomôže úplne novým príspevkom

7. 8. 2024 | Redakcia

Neviete sa zamestnať? Štát pomôže úplne novým príspevkom

Národný projekt Finančné stimuly pre zamestnanosť ponúka zamestnávateľom nielen príspevok na mzdu nového zamestnanca, ale aj na mentora, ktorý ho zaškolí. Minister práce, sociálnych... celý článok

EÚ „zarezala“ obrovskú nespravodlivosť. Slovenskí zamestnávatelia to musia rešpektovať

20. 6. 2024 | Barbora Magočová

EÚ „zarezala“ obrovskú nespravodlivosť. Slovenskí zamestnávatelia to musia rešpektovať

Máte pocit, že je k vám zamestnávateľ nespravodlivý len preto, že máte iný politický názor, ste v odboroch alebo kvôli tomu, že ste žena? Kedy ide z jeho strany o protiprávne konanie... celý článok

Ako treba doručiť skončenie pracovného pomeru? Pozor aj na tieto chyby

27. 11. 2023 | Barbora Magočová

Ako treba doručiť skončenie pracovného pomeru? Pozor aj na tieto chyby

Písomnosti, ktorými sa jednostranne rozväzuje pracovný pomer, musia spĺňať prísne podmienky. Okrem dodržania obsahových náležitostí je veľmi dôležité aj ich správne doručenie. Môže... celý článok

Kedy môžete odmietnuť zamestnanie sprostredkované úradom práce?

24. 10. 2023 | Barbora Magočová

Kedy môžete odmietnuť zamestnanie sprostredkované úradom práce?

Prihlásili ste sa na úrad práce, aby ste nemuseli hradiť platby na zdravotné poistenie; úrad vám však núka zamestnanie, ktoré sa vám nepáči. Existujú situácie, v ktorých máte právo... celý článok

Mzda či nákupy za "socíku"? Na väčšinu tovarov dnes stačí odpracovať kratší čas

17. 11. 2021 | Redakcia

Mzda či nákupy za "socíku"? Na väčšinu tovarov dnes stačí odpracovať kratší čas

Socializmus verzus súčasnosť. Čo sa v prípade obchodu, nákupov ale i cien tovarov a služieb za vyše tri desaťročia zmenilo najviac?