Hlavný kuchár na Jadrane - aktualizované: 20. 3. 2025
Miesto výkonu práce:
Slovensko
Spoločnosť
EURES
Mzda (v hrubom):
2000 € za mesiac
Dátum nástupu
Dohodou
Dátum pridania ponuky
17. 3. 2025
Dátum poslednej aktualizácie
20. 3. 2025
Druh pracovného pomeru
Sezónna práca
Pracovná oblasť
Gastronómia
Pracuj na jednom z najlepších ostrovov v Chorvátsku v blízkosti jednej z najkrajších pláží na Jadrane Sarakun a Národného parku Kornati. Práca priamo pri mori v rodinnom apartmánovom dome s dlhoročnou tradíciou v cestovnom ruchu. Hľadáme hlavného kuchára do našej reštaurácie, v ktorej pripravujeme recepty podľa rodinnej tradície. Pripravujeme jednoduché, ale chuťou rafinované jedlá z čerstvých a prírodných ingrediencií z ostrova.
Čistá mzda od 2000,- EUR/mes. (závisí od schopností a zručností kandidáta) vyplácaná počas práce v hlavnej sezóne v trvaní 6 mesiacov od 01.05.-30.10.2025. Možnosť trvalého zamestnania a vyplácania zníženej mzdy počas zimných mesiacov, t.j. počas vášho pobytu doma. Práca 9 hod./denne; 6 dní/týž. Voľný jeden deň/týž.
Náplň práce:
- každodenná príprava obedov pre 10 zamestnancov
- príprava rôznych jedál a la carte pre hostí reštaurácie; príprava mäsa, zeleniny, rýb, chleba a i.
- filetovanie rýb
- zodpovednosť za čerstvosť potravín a čistotu kuchyne
- dodržiavanie stravovacích a hygienických noriem
- upratovanie a kontrola kuchyne, udržiavanie čistoty na pracovisku
- zodpovednosť za správne skladovanie potravín
- vedenie a riadenie zamestnancov pri príprave jedál a i.
Čistá mzda od 2000,- EUR/mes. (závisí od schopností a zručností kandidáta) vyplácaná počas práce v hlavnej sezóne v trvaní 6 mesiacov od 01.05.-30.10.2025. Možnosť trvalého zamestnania a vyplácania zníženej mzdy počas zimných mesiacov, t.j. počas vášho pobytu doma. Práca 9 hod./denne; 6 dní/týž. Voľný jeden deň/týž.
Náplň práce:
- každodenná príprava obedov pre 10 zamestnancov
- príprava rôznych jedál a la carte pre hostí reštaurácie; príprava mäsa, zeleniny, rýb, chleba a i.
- filetovanie rýb
- zodpovednosť za čerstvosť potravín a čistotu kuchyne
- dodržiavanie stravovacích a hygienických noriem
- upratovanie a kontrola kuchyne, udržiavanie čistoty na pracovisku
- zodpovednosť za správne skladovanie potravín
- vedenie a riadenie zamestnancov pri príprave jedál a i.
Zdroj ponuky: worki.sk

Na akú profesiu sa hodíte?
- Priradíme vás k jednému z 16 osobnostných typov
- Detailne popíšeme váš typ osobnosti
- Vybereme povolania, pre ktoré sa hodíte
Rozšírená verzia kalkulačky
Ďalšie kalkulačky
Ponuky práce
Najčítanejšie články
„Vlaky zadarmo“ nekončia, potvrdil rezort. Cestujúci si však priplatia
Skupina poistencov bola ukrátená o dôchodky. Súdy im postupne dávajú za pravdu
Prichádza historická zmena v dôchodkoch, Sociálna poisťovňa ju už chystá
Od apríla platia vyššie sumy stravného: Koľko dostanete a čo sa mení?
Pomoc štátu pri platení za plyn už nedostanú všetky domácnosti, asi 20 % nedostane nič