Ako vybrať mzdový a personálny systém?

PR článok | rubrika: SEO PR | 2. 4. 2024
Automatizované spracovanie miezd a personálnej administratívy je efektívnym riešením pre veľké i malé firmy. Vďaka investícii do personálneho softvéru eliminujete čas strávený pri spracovaní danej agendy a šetríte ľudské zdroje. Produktivita organizácie by mala byť vašou prioritou, a preto je ten pravý okamih na to, aby ste do firmy zakúpili softvér pre mzdy a personálnu administratívu. Čo všetko personálne informačné systémy dokážu a ako vybrať vhodný pre vašu firmu?
Ako vybrať mzdový a personálny systém?

Zdroj: Shutterstock

Výhody personálnych informačných systémov

Pri výbere personálneho informačného systému dbajte na to, aby zahŕňal moduly pre vedenie miezd i personálnej administratívy. Implementácia systému do vašej firmy vám prinesie veľa výhod:

  • Efektívne vedenie agendy: Personálny informačný systém zjednoduší a zefektívni administratívne procesy.
  • Automatizácia úloh: Automatizácia úloh ako sú výpočty miezd, dovoleniek, generovanie výplatných pások, evidencia dochádzky a iné.
  • Eliminácia chybovosti: Personálny softvér zníži riziko chýb.
  • Rýchly prístup k informáciám: Mzdový a personálny systém je cestou k rýchlemu prístupu k informáciám pre vedenie i zamestnancov. 
  • Súlad s platnou legislatívou: Informačný systém zaistí dodržiavanie legislatívnych požiadaviek.

Parametre pre výber personálneho softvéru

Výber personálneho informačného systému je dôležité rozhodnutie pre každú firmu. Systém by mal spĺňať vaše špecifické požiadavky a potreby. Zároveň by mal byť škálovateľný a prispôsobiteľný tak, aby rástol s vašou firmou. Znamená to, že by ste mali v prvom rade definovať, aké funkcie potrebujete a určiť si rozpočet na softvér.

Pred výberom systému porovnajte viacero ponúk s ohľadom na funkcie a možnosti prispôsobenia vašim požiadavkám. Uistite sa, že dodávateľ ponúka podporu a školenia, jeho softvér sa aktualizuje a umožňuje online prístup z celého sveta. Všetky uvedené parametre a veľa výhod navyše ponúka personálny informačný systém VEMA.

Personálny informačný systém VEMA

Široké možnosti nastavení a výber modulov robí z informačného systému VEMA primárnu voľbu rôznych typov firiem. Je vhodný nielen pre spoločnosti, ale tiež pre neziskové organizácie alebo školy. Modulárna štruktúra umožňuje, aby ste si vybrali len tie funkcie, ktoré reálne využijete.

Personálny informačný systém VEMA nahradí obrovské množstvo procesov ako sú spracovanie miezd, bankové prevody, elektronická komunikácia s úradmi, personálna evidencia a iné. Systém sa dá prispôsobiť vašim špecifickým požiadavkám a procesom v konkrétnej spoločnosti. Veľkým bonusom je intuitívne rozhranie, v ktorom sa ľahko zorientuje aj počítačovo menej gramotný zamestnanec. Systém je bezpečný a chránený najnovšími technológiami. Využite inovatívny personálny informačný systém VEMA a buďte vždy o krok vpred pred konkurenciou.

Porovnajte si ponuky, vyberte tú najvýhodnejšiu a ušetrite.

Ušetrite na hypotéke a životnom poistení alebo s nami sporte a zarobte viac. Nechajte si od nás porovnať ponuky a vyberte si tú najvhodnejšiu pre vás.

Páčil sa vám článok?

0
ÁnoNie
Vstúpiť do diskusie
V diskusii je celkom 0 komentárov

Obľúbené témy

inovácie

Toto ste už čítali?

Prídeme o voľno a príplatky za sviatky? Premiér Fico už má v hlave plán

12. 9. 2024 | Ivana Sladkovská

Prídeme o voľno a príplatky za sviatky? Premiér Fico už má v hlave plán

Premiér Robert Fico navrhuje zmenu, ktorá by mohla zásadne ovplyvniť životy Slovákov - štátne sviatky by zostali, ale bez pracovného voľna. Tento krok by mohol priniesť úspory vo výške... celý článok

Po novele trestného zákona sa množia krádeže: ako na to môžu doplatiť poctiví zamestnanci?

9. 9. 2024 | Barbora Magočová

Po novele trestného zákona sa množia krádeže: ako na to môžu doplatiť poctiví zamestnanci?

Viacerí obchodníci hlásia, že zmeny v oblasti trestného práva viedli k nárastu krádeží. Zlodeji sú posmelení a podnikatelia musia riešiť lepšie zabezpečenie tovaru. Nie všetci si to... celý článok

Ako sa z Baťovho dedičstva stala moderná ikona výroby Tatrasvit

6. 9. 2024 | Vyrobené na Slovensku Redakcia

Ako sa z Baťovho dedičstva stala moderná ikona výroby Tatrasvit

Spoločnosť Tatrasvit, ktorá sa môže pochváliť viac ako 90-ročnou históriou, sa stala synonymom kvality v oblasti výroby ponožiek a pančúch na Slovensku. V rozhovore nám prezradili,... celý článok

Inšpiratívny projekt: Ako Greenway podporuje slovenskú ekonomiku

3. 9. 2024 | Vyrobené na Slovensku Redakcia

Inšpiratívny projekt: Ako Greenway podporuje slovenskú ekonomiku

Projekt „Vyrobené na Slovensku“ prináša pozitívne svetlo na slovenské podniky, ako je Greenway. Tento projekt má za cieľ zlepšiť náladu v krajine a inšpirovať nielen podnikateľov, ale... celý článok

Ako kuchynský experiment dobyl svet: Zamilovali si ho aj Slováci

29. 8. 2024 | Vyrobené na Slovensku Redakcia

Ako kuchynský experiment dobyl svet: Zamilovali si ho aj Slováci

Čipsy, obľúbený snack miliónov ľudí po celom svete, majú fascinujúcu históriu a bohatú tradíciu, ktorá siaha až do 19. storočia. Od jednoduchých tenkých plátkov zemiakov až po komplexné... celý článok