Datart na Slovensku končí. Prevzal ho „žralok“ na našom trhu

Redakcia | rubrika: Článok | 5. 8. 2024
Predajne Datart sa menia na NAY. Od 1. septembra zákazníci v Datarte už nenakúpia. Reťazec s elektrom NAY prevezme jeho obchody. Čo bude s reklamáciami a objednávkami?
Datart na Slovensku končí. Prevzal ho „žralok“ na našom trhu

Zdroj: Reprofoto: NAY

Reťazec s elektrom Datart na Slovensku končí. Spojí sa so značkou NAY. Informuje o tom NAY na svojom webe. „DATART bol super, ale od 1. 9. bude NAY. Spájame sa, aby ste sa mohli tešiť z nových predajných miest, ešte lepších služieb a ďalších odborníkov, ktorí vám radi poradia,“ píše NAY.

NAY preberá žezlo: Čo sa mení pre zákazníka?

NAY, ako najväčší maloobchodný predajca spotrebnej elektroniky na Slovensku, prevezme všetky objednávky, reklamácie a doklady zákazníkov DATARTu. Všetky uložené doklady budú automaticky presunuté do NAY a zostanú prístupné na vašom účte. Prihlasovacie údaje a heslá zostanú nezmenené, čo zjednoduší prechod.

Ak ste zákazníkom oboch e-shopov, budete mať možnosť spojiť svoje účty a vidieť kompletnú históriu nákupov. E-shop datart.sk bude presmerovaný na nay.sk, kde budú pokračovať všetky online nákupy.

Reklamácie a vrátenie tovaru bude po zlúčení značiek riešiť NAY. Do zlúčenia môžete tovar reklamovať alebo vrátiť v predajniach DATART, po zlúčení v ktorejkoľvek predajni NAY. Nevyužité darčekové poukazy budú prenesené a platné v NAY.

Pre aktuálne objednávky uskutočnené v DATARTE pred zlúčením, ktoré nebudú vybavené do dátumu zlúčenia, sa postará NAY a vybaví ich v obvyklom čase. Zákazníci budú o priebehu objednávok štandardne informovaní a podmienky objednávok, ceny ani poskytnuté zľavy sa nemenia.

Zľavové kódy alebo vouchery vydané v DATARTe by mali byť využité najneskôr do 25. augusta 2024.

Táto zmena sľubuje vylepšené zákaznícke služby a pohodlný nákupný zážitok v jednom z najväčších obchodných reťazcov so spotrebnou elektronikou na Slovensku.

Redakcia

Autor článku Redakcia

Internetový denník Peniaze.sk momentálne patrí medzi najnavštevovanejšie ekonomické weby. Svojim užívateľom ponúka články z rôznych oblastí osobných financií, praktické rady, komentáre, užitočné kalkulačky, politické témy,... Ďalšie články autora.

Porovnajte si ponuky, vyberte tú najvýhodnejšiu a ušetrite.

Ušetrite na hypotéke a životnom poistení alebo s nami sporte a zarobte viac. Nechajte si od nás porovnať ponuky a vyberte si tú najvhodnejšiu pre vás.

Páčil sa vám článok?

0
ÁnoNie
Vstúpiť do diskusie
V diskusii je celkom 0 komentárov

Obľúbené témy

e-shop, maloobchod, reklamácie

Toto ste už čítali?

Tichý luxus: Značky, ktoré poznajú len najbohatší a najmocnejší ľudia na svete

4. 9. 2024 | Ivana Sladkovská

Tichý luxus: Značky, ktoré poznajú len najbohatší a najmocnejší ľudia na svete

Fenomén „quiet luxury“ sa iba nedávno stal známym aj širokej verejnosti. Doteraz o týchto značkách chyrovali len ľudia, ktorí si ich produkty mohli dovoliť.

Chcete lacnejšie potraviny? Štát usúdil, že ceny sú v poriadku, dostaneme iba nový web

22. 8. 2024 | Ivana Sladkovská

Chcete lacnejšie potraviny? Štát usúdil, že ceny sú v poriadku, dostaneme iba nový web

Vládny plán na boj proti vysokým cenám potravín prináša prekvapivú stratégiu – namiesto zásadných zmien v cenovej politike sa sústredí na monitorovanie a analýzu cenového vývoja. Ministerstvo... celý článok

Vojna vo fast fashion: Shein žaluje Temu, vraj falšuje ich výrobky

21. 8. 2024 | Ivana Sladkovská

Vojna vo fast fashion: Shein žaluje Temu, vraj falšuje ich výrobky

Shein obviňuje Temu z krádeže obchodných tajomstiev a kopírovania dizajnov, pričom tvrdí, že Temu využíva tieto informácie na výrobu napodobenín.

Biedronka prezradila, kde na Slovensku otvorí prvé predajne

15. 8. 2024 | Redakcia

Biedronka prezradila, kde na Slovensku otvorí prvé predajne

Obyvatelia týchto miest sa môžu tešiť na nový obchod. Budú to mestá Levice, Nové Zámky, Považská Bystrica, Senica a Zvolen. Zároveň dáva do pozornosti voľné pracovné pozície.

Test energeťákov: Obľúbený nápoj detí totálne pohorel

15. 8. 2024 | Ivana Sladkovská

Test energeťákov: Obľúbený nápoj detí totálne pohorel

Nezávislá spotrebiteľská organizácia dTest zverejnila výsledky svojho najnovšieho testu, ktorý odhalil šokujúce fakty o zložení týchto nápojov. Energetické nápoje, ktoré sú obľúbené... celý článok