GrantExpert.sk: Spoľahlivý partner vo svete grantov a dotácií

PR článok | rubrika: PR článok | 27. 5. 2024
GrantExpert.sk – spoľahlivý partner vo svete grantov a dotácií. Podnikatelia, samosprávy, neziskové organizácie aj školy majú možnosť financovať svoje projekty vďaka grantom a dotáciám.
GrantExpert.sk: Spoľahlivý partner vo svete grantov a dotácií

Zdroj: Shutterstock

Komerčná spolupráca

GrantExpert.sk – spoľahlivý partner vo svete grantov a dotácií

Podnikatelia, samosprávy ale aj neziskové organizácie či školy majú možnosť financovať svoje projekty aj vďaka grantom a dotáciám. GrantExpert ponúka komplexné riešenie pre všetkých, ktorí hľadajú informácie alebo chcú získať granty z eurofondov, plánu obnovy a iných verejných zdrojov.

Široká ponuka služieb pre každého 

Portál GrantExpert  je dynamická platforma so širokou ponukou grantových služieb a jedinečným miesto pre každého kto chce získať granty alebo hľadá informácie v tejto oblasti. Bez ohľadu na to, či ste starosta malej obce, majiteľ firmy alebo riaditeľ neziskovej organizácie, na portáli nájdete služby prispôsobené vašim špecifickým potrebám. Nájdeme pre vás vhodnú grantovú príležitosť, spracujeme žiadosť o grant a môžete sa na nás spoľahnúť aj pri implementácii schváleného projektu.

GrantExpert poskytuje aktuálne informácie o dostupných dotáciách a grantoch na jednom mieste, čím zjednodušuje prácu a výrazne šetrí čas. Vďaka jednoduchej bezplatnej registrácii je na portáli zaregistrovaných viac ako 35 000 užívateľov z celého Slovenska

Pridajte sa k nám aj vy a informácie o nových grantoch môžete dostávať úplne zadarmo.

K ponuke bezplatného obsahu patria aj zaujímavé blogy či videoslovník základných grantových pojmov. 

Najväčšia databáza grantov na Slovensku

Na GrantExpert.sk nájdete najväčšiu databázu grantov na Slovensku. Tá je súčasťou nášho prémiového obsahu, ktorý majú k dispozícii všetci predplatitelia. Okrem balíkov ročného predplatného tiež ponúkame individuálne grantové služby – od konzultácií cez spracovanie kompletnej žiadosti o grant, až po administratívne riadenie schválených projektov. 

Naše služby sú navrhnuté tak, aby vám pomohli nielen získať potrebné financie, ale aj zabezpečili administratívnu podporu pri komunikácií s úradmi, ministerstvami či ďalšími poskytovateľmi grantov. Na portáli tiež nájdete širokú ponuku pravidelných školení a online webinárov.

Inovácie, moderné technológie a odborné poradenstvo

V GrantExpert.sk veríme, že spojenie odborného poradenstva s modernými technológiami je kľúčom k úspechu. Naše služby neustále inovujeme a snažíme sa do sveta grantov a dotácií dostať aj najnovšie nástroje či moderné technológie ako napríklad umelú inteligenciu (AI). Vďaka tomu našim klientom zásadne zvyšujeme šancu na úspech projektu.

Za uplynulých 15 rokov sme vďaka vysokej úspešnosti projektov pomohli našim klientom získať viac ako 100 miliónov eur. V našom tíme sú experti, ktorí majú bohaté skúseností s projektmi na obidvoch stranách grantového procesu – ako poskytovatelia, aj ako žiadatelia. Aj preto vám dokážeme pomôcť nájsť najlepšie riešenia pre vaše projekty.

Pripojte sa k nám

Navštívte GrantExpert.sk a zaregistrujte sa ešte dnes, aby ste získali prístup k našim prémiovým službám a začali využívať grantové zdroje pre vaše projekty. Spolu môžeme dosiahnuť vaše ciele a prispieť k dlhodobej udržateľnosti vašich projektov. Staňte sa súčasťou komunity a transformujte svoje nápady na úspešné projekty s podporou GrantExpert.

Porovnajte si ponuky, vyberte tú najvýhodnejšiu a ušetrite.

Ušetrite na hypotéke a životnom poistení alebo s nami sporte a zarobte viac. Nechajte si od nás porovnať ponuky a vyberte si tú najvhodnejšiu pre vás.

Páčil sa vám článok?

0
ÁnoNie
Vstúpiť do diskusie
V diskusii je celkom 0 komentárov

Obľúbené témy

dotácie, eurofondy, plán obnovy

Toto ste už čítali?

Pasívny príjem je základ FIRE. Ako ho dosiahnuť na Slovensku?

21. 8. 2024 | Ivana Sladkovská

Pasívny príjem je základ FIRE. Ako ho dosiahnuť na Slovensku?

Hnutie FIRE, ktoré sa zameriava na finančnú nezávislosť a skorý odchod do dôchodku, získava na popularite aj na Slovensku. V našom článku vám predstavíme skúsenosti Slovákov, ktorí... celý článok

Prečo Slováci nemajú peniaze? Na známu zbytočnosť minieme takmer 500 eur ročne

15. 8. 2024 | Ivana Sladkovská

Prečo Slováci nemajú peniaze? Na známu zbytočnosť minieme takmer 500 eur ročne

Nevieme si odložiť peniaze, nevieme investovať, ale tipovanie, na to by nás bolo. Finančný expert Maroš Ovčarik odhaľuje alarmujúci trend medzi Slovákmi – nekontrolovateľné stávkovanie,... celý článok

Až tretina Slovákov investuje. Naše vedomosti sú však tragické

14. 8. 2024 | Redakcia

Až tretina Slovákov investuje. Naše vedomosti sú však tragické

Dobrou správou je, že aspoň tretina Slovákov sa venuje investovaniu. Zlou správou je, že veľakrát sa neorientujeme ani len v základných pojmoch.

Štátu požičiame na doživotnú rentu aj 13. dôchodky: Štát chce Slovákom predať dlhopisy

13. 8. 2024 | Ivana Sladkovská

Štátu požičiame na doživotnú rentu aj 13. dôchodky: Štát chce Slovákom predať dlhopisy

Emisia štátnych retailových dlhopisov sa blíži. Štát potrebuje peniaze na svoje výdavky a tak si ich ide požičať priamo od občanov prostredníctvom dlhopisov. Bude si ich môcť kúpiť... celý článok

3 zvláštne kryptomeny, do ktorých sa oplatí investovať

1. 8. 2024 | Vanessa Massayová/Kryptomagazín

3 zvláštne kryptomeny, do ktorých sa oplatí investovať

Dogecoin, kryptomena, ktorá vznikla ako vtip, dnes patrí medzi vážnych hráčov na kryptotrhu. S podporou oddanej komunity a častými tweetmi Elona Muska, Dogecoin preukázal svoj potenciál... celý článok