MoneyFest 2024: Vaša platforma pre rast a inovácie vo financiách

PR článok | rubrika: Článok | 14. 10. 2024
29. októbra 2024 sa uskutoční udalosť, ktorá prepíše históriu finančných konferencií v bratislavskom regióne – MoneyFest 2024. Prvá nezávislá česko-slovenská finančná konferencia ponúka nielen pohľad do budúcnosti financií, poisťovníctva, InsurTechu a osobného rozvoja, ale tiež vytvára unikátnu platformu pre networking a spoluprácu. Na Národnom futbalovom štadióne sa stretne viac ako 650+ odborníkov z finančného sektora, ktorí sa spoločne vydajú na cestu plnú inovácií, výziev a pozitívnych zmien.
MoneyFest 2024: Vaša platforma pre rast a inovácie vo financiách
V spolupráci s konferenciou MoneyFest 2024.
Zdroj: MoneyFest 2024

MoneyFest 2024 nie je len konferencia. Je to živá udalosť plná dynamických diskusií, praktických workshopov a príležitostí na nadväzovanie kontaktov, ktoré môžu viesť k spolupráci s konkrétnymi výsledkami a skutočnými prínosmi. Cieľom konferencie je priniesť do bratislavského regiónu spojenie tradičných a nových finančných trendov, inšpirovať účastníkov a podporiť ich profesionálny rozvoj. Či už ste lídrom v bankovom sektore, začínajúcim podnikateľom alebo nadšencom finančných inovácií, MoneyFest je miestom, kde by ste nemali chýbať.  

Všetky informácie nájdete na adrese  www.konferenciamoneyfest.sk.

Čo robí MoneyFest 2024 výnimočným ? 

MoneyFest 2024 sa sústredí na prepojenie tradičných financií s modernými technológiami a ponúka praktické riešenia, ktoré účastníci môžu rovno aplikovať. Na rozdiel od iných konferencií MoneyFest ponúka konkrétne a praktické diskusie, workshopy a prípadové štúdie zo sveta, ktoré sa dajú okamžite použiť v profesijnom živote. 

Program MoneyFestu zahŕňa aktuálne témy, ako „Finfluenceri vs. Tradičné poradenstvo“, kde sa rozoberá nárast finančných influencerov a ich vplyv na tradičné finančné služby. Panelová diskusia „Ako brokerpooly reagujú na nové očakávania Generácie Z“ sa venuje tomu, ako sa brokerpooly prispôsobujú rastúcim požiadavkám mladej generácie, ktorá očakáva digitálnu zdatnosť a transparentnosť. 

Ďalším významným bodom programu je diskusia „Podpora a zmysel asociácií vo finančnom sektore“, zameraná na úlohu asociácií pri posilňovaní profesionality a transparentnosti.  

Panelová diskusia „Slovenské firmy vo svete“ ponúka inšpiratívne príbehy slovenských spoločností, ktoré sa presadili na globálnom trhu, a poskytuje cenné rady pre podnikateľov s ambíciou expandovať.  

MoneyFest nezabúda na praktické workshopy, ako napríklad „Ako využiť LinkedIn na získanie nových obchodných príležitostí“, účastníkov naučí, ako efektívne budovať profesionálne vzťa. Nebude chýbať ani téma  „Využitie AI pre efektívne budovanie osobného brandu“, kde sa účastníci dozvedia, ako umelá inteligencia môže podporiť marketingové a brandingové stratégie, a mnoho ďalšieho. 

MoneyFest 2024MoneyFest 2024

Networking a zážitky: Spoznajte lídrov a inovátorov finančného sveta 

Celý deň nie je len o prednáškach a panelových diskusiách, ale aj o budovaní komunity. Počas dňa budú mať účastníci možnosť nadviazať kontakty s odborníkmi z rôznych oblastí finančného sektoru, diskutovať o aktuálnych témach a objaviť nové príležitosti pre spoluprácu. Po skončení konferencie je pripravená aj VIP afterparty, ktorá poskytuje uvoľnené prostredie na neformálne diskusie a zábavu s kolegami z finančného sektoru.  

Čo môžete očakávať: Zážitok od začiatku až do konca. 

Od prvého momentu, keď vstúpite do priestorov Národného futbalového štadióna, vás MoneyFest vtiahne do sveta financií a ich budúcnosti. Konferencia začína už o 8:00 ráno s privítaním účastníkov v expo zóne, kde nájdete 27 vystavovateľov naprieč finančným sektorom. Expo zóna nebude len o rozdávaní letákov – každý vystavovateľ ponúkne niečo výnimočné, od inovatívnych technológií až po interaktívne zážitky. Jednou z hlavných atrakcií bude spolupráca s Porsche, kde si účastníci budú môcť naživo pozrieť úplne nový elektrický Porsche Macan. Táto príležitosť zažiť nové technológie zblízka a osobne sa zoznámiť s produktmi vystavovateľov robí MoneyFest expo zónu nezabudnuteľnou. 

MoneyFest Vám prinesie pozitívne zmeny, nové príležitosti a prehĺbi Vašu vášeň pre svet financií. Pridajte sa k nám a buďte súčasťou prelomovej konferencie pre finančných a investičných profesionálov.  

Tešíme sa na vás na MoneyFeste 2024!  

MoneyFest 2024
MoneyFest 2024
Lístky na konferenciu MoneyFest 2024.

Porovnajte si ponuky, vyberte tú najvýhodnejšiu a ušetrite.

Ušetrite na hypotéke a životnom poistení alebo s nami sporte a zarobte viac. Nechajte si od nás porovnať ponuky a vyberte si tú najvhodnejšiu pre vás.

Páčil sa vám článok?

+1
ÁnoNie
Vstúpiť do diskusie
V diskusii je celkom 0 komentárov

Obľúbené témy

Bratislava, inovácie, Slovensko

Toto ste už čítali?

Jesenné prázdniny 2024 prinesú až 5 dní voľna za sebou

18. 10. 2024 | Redakcia

Jesenné prázdniny 2024 prinesú až 5 dní voľna za sebou

Jesenné prázdniny trvajú oficiálne iba dva dni, no v roku 2024 prinesú spolu so sviatkom až 5 dní voľna. Prinášame vám tipy, ako ich stráviť.

Biedronka láka na platy až do 3 000 eur. Pre Slovákov má množstvo ponúk práce

17. 10. 2024 | Redakcia

Biedronka láka na platy až do 3 000 eur. Pre Slovákov má množstvo ponúk práce

Biedronka čoskoro otvorí na Slovensku svoje prvé predajne a hľadá do nich personál. Zástupcovia na predajni môžu zarábať od 1 475 eur mesačne, no na vyšších pozíciách ponúka až 3 000... celý článok

Návrat do „doby kešu“ sa nemusí oplatiť. Za niektoré platby hrozí strašná pokuta

15. 10. 2024 | Gabriel Pleska

Návrat do „doby kešu“ sa nemusí oplatiť. Za niektoré platby hrozí strašná pokuta

Krajiny EÚ majú rôzne stropy pre platby v hotovosti. Na Slovensku je to 10 000 eur, v Českej republike je to 270 000 Kč. Dánsko tento rok limit znížilo a očakáva sa, že to isté urobia... celý článok

Štát rozdá tisícky tabletov zadarmo nielen seniorom. Stačí splniť podmienky

10. 10. 2024 | Redakcia

Štát rozdá tisícky tabletov zadarmo nielen seniorom. Stačí splniť podmienky

Projekt Digitálni seniori odštartoval. Jeho súčasťou bude roadshow v slovenských mestách. Štát rozdá tisícky tabletov a usporiada školenia nielen pre seniorov, nárok majú aj zdravotne... celý článok

Rebríček najbohatších Slovákov prekvapil: Na prvom mieste je nové meno

9. 10. 2024 | Ivana Sladkovská

Rebríček najbohatších Slovákov prekvapil: Na prvom mieste je nové meno

Tomáš Chrenek, známy ako zdravotnícky magnát a oceliarsky podnikateľ, prekonal doterajšiu stálicu Ivana Chrenka a stal sa najbohatším Slovákom s majetkom odhadovaným na dve miliardy... celý článok