Vydrica: Zabezpečíme kompletné zariadenie aj prenájom bytov

PR článok | rubrika: PR článok | 3. 6. 2024
Nová štvrť Vydrica prichádza s ponukou štýlového zariadenia nehnuteľnosti na kľúč v cene bytu a službou profesionálneho prenájmu FitOut&Rent.
Vydrica: Zabezpečíme kompletné zariadenie aj prenájom bytov

Zdroj: VYDRICA Development

Komerčná spolupráca

Každé obdobie je vhodné na investovanie, a to aj napriek turbulenciám. Odborníci sa zhodujú, že najhoršie je neinvestovať. Pri nehnuteľnostiach však viac ako inde platí, že pri investovaní je dôležitý predovšetkým ich správny výber.  

Preto nová štvrť Vydrica prichádza so službou FitOut&Rent, vďaka ktorej bude vaša investícia do bývania nielen dlhodobo výhodná, ale aj bez starostí. A keďže je v súčasnosti parkovacie miesto v Bratislave cennou komoditou, pri bytoch s väčšími výmerami majú teraz klienti možnosť získať parkovacie státie v garáži v cene bytu. 

„Sme presvedčení, že prémiový projekt si zaslúži aj špičkový servis. Službu FitOut&Rent využili už stovky klientov v našich dokončených developerských projektoch,“ hovorí Jakub Ondrášik, Senior technical aftersale zo spoločnosti Lucron.  

Hlavnou myšlienkou kúpy investičného bytu je fakt, že výška nákladov z úroku v rámci splátky hypotéky a výška príjmu z prenájmu bytu sa v súčasnosti pohybujú na porovnateľnej úrovni. „Zároveň platí, že stačí iba 10-20 % vlastných zdrojov na to, aby ste získali byt v jednom z najlukratívnejších projektov v Bratislave. Práve poloha je predpokladom, že príjmy z prenájmu pokryjú nielen úroky, ale aj podstatnú časť, resp. celú splátku hypotéky. A to, že ide o komplet zariadený byt, o ktorého prenájom sa profesionálne postaráme, robí z tejto ponuky mimoriadnu investičnú príležitosť. Zároveň, je tu reálny predpoklad postupného znižovania úrokových sadzieb, vďaka čomu môže potenciálna ziskovosť pre klienta ešte výrazne narásť,“ vysvetľuje Jakub Ondrášik.

Vydrica FitOut šetrí čas aj peniaze 

V ponuke Vydrice teraz nájdete výber bytov rôznych rozmerov a dispozícií, v ktorých cene je kompletné zariadenie na kľúč od profesionálnych interiérových architektov a realizácia od spoľahlivých dodávateľov.  

„So zariadením nehnuteľností na mieru a s dlhodobou starostlivosťou o ich prenájom máme bohaté skúsenosti z viacerých našich projektov. Preto vieme, že vďaka službe FitOut klientom ušetríme peniaze a minimálne 2 až 3 mesiace času, ktoré by strávili výberom vhodného architekta, spoľahlivého zhotoviteľa a v neposlednom rade zháňaním nábytku, materiálov, doplnkov a spotrebičov,“ pokračuje Jakub Ondrášik.

VYDRICA Development

Vydrica - vzorový byt
Zdroj: VYDRICA Development

Cena zariadenia bytu zahŕňa kompletne zariadený interiér, vrátane vstavaných nábytkov vo všetkých miestnostiach, kuchyňu a všetky spotrebiče, nevstavaný nábytok, dopravu a doplnkové služby. Klient dostane kompletne vypracovanú a transparentnú ponuku so všetkými nákladmi a pri nasťahovaní sa do zariadeného bytu na kľúč si stačí priniesť už len osobné veci. 

Vydrica Rent – profesionálny prenájom bez starostí 

Okrem kompletného zariadenia bytov na kľúč Vydrica ponúka aj službu Rent, ktorá klientom zabezpečí jednoduchý prenájom ich nehnuteľnosti, jej správu a údržbu. 

Služba Rent vo Vydrici je navrhnutá tak, že majitelia bytu majú len jedinú úlohu – kontrolovať si pravidelné platby od nájomcu. O všetko ostatné sa postará developerská spoločnosť: nájde  vhodného a spoľahlivého nájomníka a zabezpečí právne zastrešenie kontraktu až po odovzdanie bytu. Veľkou výhodou je, že všetko zabezpečuje jedna kontaktná osoba na predajnom mieste.  

„Službu zariadenia bytu na kľuč je možné využiť aj v prípade, že nehnuteľnosť neplánujete prenajímať. Taktiež platí, že sa postaráme o prenájom bytu, ktorý si majitelia zariadili bez využitia našej služby FitOut. Je pre nás kľúčové, aby sme našim klientom vo Vydrici poskytli maximálny komfort bývania za každých okolností, či už ide o rozlohovo menší byt, ktorý chcú dať do prenájmu, alebo o väčší priestor pre ich vlastné bývanie. Zabezpečíme pre nich komplexný a profesionálny manažment ich nehnuteľnosti,“ uzatvára Jakub Ondrášik z Lucronu.

VYDRICA Development

Vydrica - vzorový byt
Zdroj: VYDRICA Development

Mimoriadna ponuka: Parkovanie v cene bytu 

V súčasnosti je parkovacie miesto v Bratislave cennou komoditou, preto majú majitelia 3-, 4- a 5-izbových bytov vo Vydrici teraz jedinečnú možnosť získať parkovacie státie v garáži v cene bytu ako mimoriadny benefit. 

Viac informácií o tejto limitovanej akcii na www.vydrica.com  

Porovnajte si ponuky, vyberte tú najvýhodnejšiu a ušetrite.

Ušetrite na hypotéke a životnom poistení alebo s nami sporte a zarobte viac. Nechajte si od nás porovnať ponuky a vyberte si tú najvhodnejšiu pre vás.

Páčil sa vám článok?

-1
ÁnoNie
Vstúpiť do diskusie
V diskusii je celkom 0 komentárov

Toto ste už čítali?

Daň za psa v roku 2024: „Finta“, ktorou si ju ľudia znižujú, sa nemusí vyplatiť

26. 8. 2024 | Barbora Magočová

Daň za psa v roku 2024: „Finta“, ktorou si ju ľudia znižujú, sa nemusí vyplatiť

Výška dane za psa sa na rôznych miestach Slovenska môže výrazne líšiť. Vo väčších mestách dosahuje aj desaťnásobok sumy, ktorú by ste za svojho štvornohého miláčika ročne zaplatili... celý článok

Slováci sa musia pripraviť na drsné zdraženie plynu. Štát pomôže len vyvoleným

23. 8. 2024 | Redakcia

Slováci sa musia pripraviť na drsné zdraženie plynu. Štát pomôže len vyvoleným

Slovenské domácnosti čaká od začiatku budúceho roka výrazné zvýšenie cien plynu. Cena za megawatthodinu stúpne z 25 na 37 eur, čo predstavuje nárast o polovicu. Tento skok sa týka samotnej... celý článok

Ako si nájsť podnájom s deťmi? Existuje výborné riešenie, ktoré chráni majiteľa bytu

14. 8. 2024 | Barbora Magočová

Ako si nájsť podnájom s deťmi? Existuje výborné riešenie, ktoré chráni majiteľa bytu

Mladé rodiny to nemajú jednoduché. Cestu k vlastnému bývaniu komplikujú vysoké ceny nehnuteľností. Pri hľadaní prenájmu bývajú pre zmenu prekážkou maloleté deti; prenajímateľom totiž... celý článok

Mali ste vysoké nedoplatky za kúrenie? Takto sa možno vyhnúť ich plateniu

2. 8. 2024 | Barbora Magočová

Mali ste vysoké nedoplatky za kúrenie? Takto sa možno vyhnúť ich plateniu

Aj vy neustále bojujete s vyúčtovaním za teplo? Problém môže byť aj v tom, že si správca vo vašom bytovom dome nesplnil dôležité povinnosti. Nejde pritom o to, že by náklady na kúrenie... celý článok

Regulované nájomné môže vzrásť až o 500 percent. Umožní to chystaná vyhláška

30. 7. 2024 | Ivana Sladkovská

Regulované nájomné môže vzrásť až o 500 percent. Umožní to chystaná vyhláška

Ľudia, ktorí žijú v bytoch s regulovaným nájmom, zrejme dostanú nepríjemné prekvapenie. Nová vyhláška rezortu dopravy umožní vlastníkom zvýšiť nájomné. Po novom by sa mala maximálna... celý článok